keskiviikko 8. elokuuta 2012

Nikkarointeja

Koulussa päästiin tekemään puutöitä, joista nautin suuresti!! Nämä ovat olleet jo kauan valmiina, mutta pitihän niidenkin tänne päästä. Kuvat ovat vähän mitä sun sattuu, nyt ei ollut mahdollisuutta kuvata kaikkia uudestaan.

Tämä oli minun näyttötutkintotyö, aputaso á la Maakari:


Ja tässä pintakäsiteltynä:


Valkoiset osat ovat maalattu petsilakalla ja taisinpas vetästä kolmeen kertaan. Kanteen on käytetty Vanhan Ajan Viimeistelyä. Nyt voisin valita pintakäsittelyaineet toisin, kun kokemusta on kertynyt. Aputasolle ovat päätyneet lasipurkit ja keittokirjat, vallan käytännöllinen kapistus siis :)

Lokerikko oli aivan ex-tempore työ ja se menikin siskolle koru-lokerikoksi:Ja täytyypä sanoa, että nyt kun näen tämän täynnä ihana koruja, niin tekisi mieli tehdä itselle samanlainen. Lokerikkoon käytin myös petsilakkaan ja sen kuivuttua leimasin ihan tavallisella askartelumusteella laatikon pinnan kauttaaltaan sekä "jewelry" tekstin. Tähän en tainnut laittaa edes lakkakerrosta päälle ja hyvin on pysynyt!

Nämä pakit olivat ihan ensimmäinen puutyöni koulussa:Alempi pakki, joka on isompi, meni siskolle työkalupakiksi. Muuten hyvä, mutta hän ei ole raskinut laittaa siihen työkalun työkalua... On kuulemma liian hieno pilattavaksi likaisilla työkaluilla, vaikka juuri sitä varten tämän tein. Pienempi pakki jäi itselle ja on tällä hetkellä koristeena ja kauniiden vanhojen patenttipullojen säilytys pakkina. Nämä on myös käsitelty Vanhan Ajan Viimeistelyllä.

Ollapa oma verstas... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)