perjantai 10. elokuuta 2012

Akkaväen Apupaketti

Hyvä ystävä on menossa naimisiin ihan tuota pikaa ja hänelle järjestettiin polttarit. En itse pääsyt mukaan koko päiväksi, joten halusin antaa hänelle jotakin. Jotakin pientä ja hauskaa... Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyi vaikka ja mitä. Lopulta päätin koota hänelle "Akkaväen Apupaketin". Osa näistä on netistä löydettyjä juttuja ja osan keksin itse, en varmaan ensimmäistä kertaa maailmassa, mutta kuitenkin.

Apupaketti näyttää tältä:


Ja se sisältää seuraavat apuvälineet arkeen:


Pattereita... sitten kun omat ovat loppu...
Kuminauhaa... kun tarvii venyy-yyyy...


Vaseliiniä... ja taas luistaa... (ihan mikä vaan)
Mustat sukat... niin sun ei tarvi olla...


Tulitikut... että edes joskus sytyttää...
Rautalankaa... jos pitää vääntää rautalangasta...


Tikkuja... joka vanhoja kaivelee... (sitä tikulla silmään)
Kello... mikään ei tule kello kaulassa... (vanhuus eikä vahinko)


Peili... joskus on itsekin katsottava... (tai löytää syyllinen)
Kynttilä... EI saa polttaa molemmista päistä...

Löysin netistä hauskan lahjakortti-idean ja tein sankarille viisi "kaukosäädin" lahjakorttia. Nämä siis miehelle annetaan, jotta hän saa kerrankin kaukon itselleen :) Kaikissa viidessä kortissa on eri ajat, joihin lahjakortti oikeuttaa. Nämä toiset, joihin idea tuli omasta päästä, "ota olut ja rauhotu" -kortit ovat "lepyttelykortteja" seuraaviin tilanteisiin: 1. Kun vaimo on shoppaillut liikaa... 2. Kun vaimo lähtee (taas) tyttöjen iltaan... 3. Kun valkoinen työpaita onkin pesun jälkeen pinkki... 4. Kun vaimo unohti laittaa ruokaa... 5. Kun vaimo kaipaa hetken hiljaisuutta...Kokonaisuutena tämä oli hauska lahja! Saatiin hyvät naurut! Ja tämä pitää ehdottomasti antaa saajalle niin, että antaja kertoo koko ajan mihin tarkoitukseen mikäkin on. Tässä oli helppo ottaa hääparin elämästä, työstä, perheestä ja muusta viitteitä tarvikkeiden käyttötarkoitukseen.

Kaikki "tagit" on tehty hyvin yksinkertaisesti. Teksti on printattu, leikattu, pyöristetty kulmat ja turhittu vähän musteella. Sitten vain erivärisiä kartonkeja leikataan sopivan kokoisiksi, pyöristetään, tahritaan musteella ja tekstilappu liimataan kiinni. Reijät naurua varten haluamaasi kohtaan ja narulla kii. Helppoa! Tähänkin olisi saanut menemään paaaaaaljon enemmän aikaa, mutta tunnetustihan tuo aika ei ole mun puolella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)