tiistai 7. elokuuta 2012

Kortista tuli "kirja"

Lähti vähän lapasesta tämän onnittelukortin teko... Oli niin rakas ihminen kyseessä, että halusin tehdä jotain muuta kuin vain tavallisen kortin ja lopputulos oli tämä:


Ideat lähti vyörymään ja rönsyilemään tätä tehdessä, joten niinhän siinä kävi, että aika loppui kesken... Sain kyllä koko kortin valmiiksi, mutta olisin voinut viimeistellä ja lisätä juttuja hamaan tulevaisuuten asti :) Olen kyllä lopputulokseen tyytyväinen, vaikka aina ois omasta mielestä parannettavaa...


Tästä kannesta pidän toooodella paljon! Taustapaperi on ihana, kirjaimet maalasin ja leimasin. Nauhat on vain solmittu renkulaan.


Sivu 1 on maalattu ja yksikertaisesti lisätty vain sankarin täydet kymmenet. Toinen sivu on vuorattu taustapaperilla, johon tehty kuviot maskilla ja musteella. Teksti on embossattu.


Kolmanteen sivuun käytin jälleen taustapaperia, maskia ja mustetta. Mittanauha on tarra, jonka pysyminen oli taistelun tulos. Viereinen sivu on reunoilta maalattu ja päälle liimattu palanen vanhasta kirjasta. Sitten taas maskia ja mustetta. Semmoinen moka kävi, että kirjan sivua liimatessa en älynnyt ollenkaan tarkistaa missä on renkulan paikka ja tietenkin teksti on nyt väärinpäin, mutta ei haittaa!


Viides sivu on tehty samalla lailla kuin neljäskin ja numerot on leimattu. Seuraavaan tulikin prossimaali ja tarrakirjaimet. Alareunaan piti tulla eyeletit, mutta mun työkalu ei suostunut niitä kiinnittämään tai sitten vika oli käyttäjässä... Valmiisiin ja liian isoihin reikiin lisäsin haaraniitit.


Tämä 7:s sivu on myös maalattu pronssimaalilla, vaikkakin tässä näyttää enemmän kultaiselta. Viereinen sivu on päälystetty kartongilla, teksti leimattu ja siirtokuva lisätty. Tässä vaiheessa alkoi jo aika loppua, lopputulos ei siis ihan ole sitä mitä ajattelin.


Viimeisen aukeaman vasen sivu on päälystetty lahjapaperilla ja numerot on embossattu. Oikea sivu on myös kartongilla vuorattu, vähän maskia ja mustetta, teksti käsin kirjoitettu ja pari maalattua koristetta lisätty.


Takakanteen en sitten mitään ehtinytkään tekemään...

Oli tosi kiva tätä tehdä, aikaa tosin olisi voinut käyttää vieläkin enemmän. Kortin saaja oli onnesta soikea ja se on pääasia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)