tiistai 14. helmikuuta 2012

Ikkunataulu valmiina

Sainhan mie tämän tehtyä. Meinasi kyllä jäädä tekemättä, kun sitä tiettyä teippiä ei ensin meinannut löytyä. Löytyi sitten kumminkin, juuri kun ajattelin, että ei sitä olekaan enää jäljellä.

Aikaisemmassa postauksessa, Ikkunataulu, pähkäilin tuota kuvien kiinnitystapaa. Ei se sitten mennyt kuin elokuvissa. Kaksipuoleinen teippi keräsi jokaikisen pölyhiukkasen joka paikasta, niin että teippi näkyi selvästi kuvien ylä- ja alareunoissa. Joten luovutin ja laitoin kuvat lasien päälle.


Kyllähän ne tuossakin menee, mutta joku kaunis päivä vielä keksin miten saan kuvat lasin taakse. Ja jos jollakulla hoksottimet pelaa paremmin, niin kaikki vinkit ovat tervetulleita!

Ikkunataulun päällä olevat kehykset ovat Isän tekemiä ja siksi todella arvokkaita mulle. Mulla on aikeissa maalata olohuoneen vastakkainen seinä ja ajattelin, josko nuo pikkukehykset maalaisi myös samalla värillä. Hmm... sitä sietää miettiä. Niin ja olis ihana maalata tuokin seinä, mutta tulin siihen tulokseen etten tähän vuokra-asuntoon tee enempää pintaremonttia. Laitoin makuuhuoneeseen aivan ihanan tapetin, joka siis jää siihen kun tästä lähdetään. Nyt se ehkä vähän harmittaa, koska kyseistä tapettia ei valmisteta enää. Mutta nautin siitä nyt vielä kun voin!

Hyvää Ystävänpäivän iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)