torstai 9. helmikuuta 2012

Ikkunataulu

Ostin ajat sitten neljä vanhaa valkoista ikkunaa, joissa on kolme ruutua kussakin. Maali on tietysti {niin kuin kuuluukin minun makuuni} kulunut, muutoin ovat hyväkuntoiset ja ikkunalasit ovat ehjiä. Yksi niistä on päätynyt olohuoneen seinälle television yläpuolelle vaakatasoon. Olen jo kauan halunnut käyttää ikkunaa tauluna ja vihdoin sain asialle tehtyä jotain.

Puoliskon ottamista kuvista Mexicon ja Kuuban reissuilta oli vaikea valita kolmea kuvaa, kaikki olivat niin hienoja! Pienen pohtimisen jälkeen oli kolmen kärki kuitenkin aika selvä:


Järjestystä en vielä tiedä, mutta kuvat on nyt kehitetty ja odottavat viikonloppuna tapahtuvaa asennusta. Mietin vielä, että miten saan kuvat lasin taakse ilman, että mitään kiinnitysmenetelmiä näkyy. Haluan, että kuvat ovat lasin takana, jolloin tulee enemmän se fiilis, että kuvat ovat "kehystettyjä". Kävisiköhän tuollainen skräppäykseen tarkoitettu kaksipuoleinen ohut teippi? Mikä ikinä sen oikea nimi onkaan... Sitä löytyisi sopivasti laatikosta, täytyypä kokeilla. Jos ei toimi, niin milläs ne sitten laittaisi? Ehdotuksia otetaan vastaan!

Kun saan ikkunatauluni valmiiksi, niin laitanpa tännekin kuvia.

Lauantaina haen myös viimeisimmän aarteen, jonka huusin huuto.net:stä, en jaksais enää odottaa!! Siitäkin aarteesta viikonloppuna enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)