maanantai 13. helmikuuta 2012

Aarre no.2

No niinhän se viikonloppu sitten oli ja meni, viuhahti vain! Joskus käy näin, ettei edes tajua, kuinka nopeasti nämä päivät vain vierivät eteenpäin...

Tässäpä nyt sitä luvattua kuvamateriaalia aarteen kotiin saapumisesta. Olihan homma roudata viidenteen kerrokseen, onneksi oli puolisko ja lisäkädet apuna.


Kaappi on siis huudettu huuto.net:stä ja onneksi sijainti oli lähellä, joten aika nopeasti huudon päättymisen jälkeen sain tämän aarteen haettua. Sisuksiina syö juuri niin paljon tavaraa, kuin olin toivonutkin. Kaikki kankaat, maalit, koulukansiot, tapetit ja muut tuiki-tarpeelliset-tavarat on nyt siististi omilla paikoillaan kaapin sisuksissa. Tämä oli kyllä nii-iin hyvä ostos, että! Aikaisemmin kaikki edellä mainittu tarpeisto lojui työpöydän alla ja vieressä, aiheuttaen suunnatonta päänvaivaa ja ärsytystä. Meillä kun ei ole työhuonetta, vaan työpiste, joka on ensimmäinen minkä ovesta astuessaan näkee. Nyt tila on siistimpi ja selkeämpi, mutta ei vielä valmis. Seuraava projekti onkin viedä työpöytä verstaalle ja loihtia tälle uusi-uljas-ulkonäkö.

Ja tulipa tässä huomattua, että mun kamera ei ole tikissä. Se on vanha ja vaikea. Käynnistyy jos haluaa. Jos haluan sen käynnistyvän, joudun antamaan pari napakkaa iskua. Ei hyvä. Tahtoo uuden!

Tässä vielä pari fiilistely kuvaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)