tiistai 2. lokakuuta 2012

Taking A Dip / VV

Nyt on haastettu, haastettu niin, että meinasi hiki tulla :) "Vuoroin Vieraissa" -haaste oli tällä kertaa Nelssonin tyylistä inspiroitumista. Ja täytyy sanoa, että tämä oli mulle erityisen vaikea! Pidän Nelssonin tyylistä, mutta itse siihen pääseminen tuotti päänvaivaa.

Tämän sain kuitenkin aikaiseksi:


Halusin ottaa haasteesta omaan työhöni värit, roiskeet ja asettelun. Ja kyllähän mulla meni tämän tekemiseen aikaan, välillä meinasin jo heivata tämän roskiin. Värit ensinnäkin ovat mulle ja mun lyhyelle skräppäysuralle erittäin vieraat näin yhdistettynä. Lisäksi se, että haastetyössä ei ollut koristeen koristetta tai muita papereita oli haastavaa. Mutta eikös se juuri olekin näiden haasteiden tarkoitus? Se, että haastaa itsensä tekemään jotain ihan muuta :)

Yksinkertaisuudessaan siis maalasin sabluunalla kuviot, suihkin ja roiskin siihen päälle. Yhden paperin lisäsin kuvien taustaan, sitten tekstit ja journaling -lapun ja se oli siinä! Tulostin ei toiminut mun haluamalla tavalla, vaan muutti kuvan värit sinisävyisiksi. Yritin kolme kertaa, mutta aina sama tulos. En halunnut heittää niitä roskiin, vaan päätin käyttää kaikkia tässä sivussa.


Kiitos Emmo ja Nelsson erittäin haastavasta haasteesta!! Tätä oli kuitenkin ilo tehdä ja oppia samalla omasta tyylistään jotain uutta, kun ei voinutkaan tehdä niin kuin halusi :)

12 kommenttia:

 1. Mainio, riisuttu sivu :) sinisen sävy on kaunis!

  VastaaPoista
 2. Jee!! Huippuidea tuo kolme kuvaa päällekkäin. Saatan joutua lainaamaan sitä :)

  VastaaPoista
 3. Hieno tuli! Mullakin joskus tulostin tekee ihmeeellisen värisiä kuvia, olen suunnitellut myös skräppäileväni niitä, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän ne sieltä joku päivä käyttöön pääse :)

   Poista
 4. Minusta kuva on hieno - jotenkin retro värinen, tulee sellaiset seitkytluvun kuvat mieleen;) Sivu on upea kokonaisuus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jeppula! Retroilu kävi mullakin meilessä :)

   Poista
 5. Wau! Tykkään. Hyvä idea toistaa kuvaa, skräpistykseen! Kiitos osallistumisestasi :)

  VastaaPoista

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)