maanantai 1. lokakuuta 2012

Let There Be Fish

Oli tuparit ja pyöreät vuodet yhdistetty samaan juhlaan. No mitäpä sitä lahjaksi... Päätin tehdä taulun, jossa yhdistyy pariskunnan akvaarioharrastus ja pyöreitä täyttäneen laulu-ura. Otsikko tulee siis AC/DC kappaleesta "Let There Be Rock" :) Ja kun kotona heillä on enempi kaloja kuin rokkia (vai onko), niin aihe syntyi kuin itsestään:


Ostin kanvaasin kokoa 40x50. Revin viivainta käyttäen sanomalehdestä paloja, isoja ja pieniä. Ajattelin ensin kiinnittää lehden palaset gessolla, mutta päädyin sittenkin käyttämään sprayliimaa. Gesson kanssa kirjoitus olisi mennyt lopputuloksessa liian piiloon, vaikka ei siellä mitään tähdellistä tekstiä ollutkaan.

Kun palaset olivat paikoillaan ja kuivat, niin mallasin ja kiinnitin tekstin sekä pikku-kalat. Nämä oli leikattu sabluunakalvosta, jotta sain ne helposti lopuksi irti. Tässä on käytetty gessoa, sabluunoita, akryylimaaleja, siveltimiä sekä ohutta tussia.


Kerros kerrallaan ja kuivumisen odottelua...


Tähän tuli ihanaa tekstuuria sekä sekamelskaa! Tykkään siitä, että kun pintaa koskettaa, niin voi tuntea eri kuviot. Lopputulos miellytti kovasti tekijän silmää ja kaiketi pääsee myös uuden kodin seinälle :)

4 kommenttia:

  1. Tosi upea! Tämä meni to-do-listalle (joka on kyllä aika pitkä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tätä oli todella kiva tehdä. Mulla on jotain kuvia tekovaiheista, mutta kiireessä ne jäi postaamatta. Munkin lista on tooooodella pitkä :)

      Poista

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)