maanantai 8. lokakuuta 2012

Sydän Ystävä

Olin lauantaina Amaliassa ensimmäisellä kurssillani. Kurssin veti Riikka ja aiheena oli "Kerroksia". Oli tosi kiva skräppäillä muiden kanssa ja oppia samalla uutta, että kiitosta vain sekä järjestäjille että muille kanssa-skräppääjille :) Päälimmäisenä jäi mieleen se, että ei tarvi miettiä liikaa :) Mulla on tapana jäädä pohtimaan ja vääntämään ja kääntämään... Nyt opin sen, että anna mennä vaan!

Ja tässä tulos tuolta kurssilta:


Meille oli kaikille valmiina kitit, joissa oli papereita, koristeita, luonnosmalli sekä ohjeet leiskan tekoon. Ohjeita ei pahemmin tullut luettua, koska Riikka selitti ja näytti vaihe vaiheelta mitä tullaan tekemään. Homma eteni hyvää vauhtia, joten yhtä tekniikkaa ei voinut jäädä ikuisuuksiin miettimään. Hyviä vinkkejä ja neuvoja sateli koko ajan, tosin osaa ei ehtinyt sisäistämään, kun piti miettiä, että mihin mie tänkin nyt laitan :) Kokonaisuudessa kurssi oli hyvä ja hauskaa oli :)


Tätä taustaa on teipattu, gessottu, leimattu, maskattu, roiskittu, mistitty ja niin edelleen :)


Kuten sanottu, kivaa oli! Ja voin suositella vastaavanlaisia kursseja kaikille asiasta kiinostuneille! Eikä haittaa, jos ei tiedä tai osaa kaikkea, tuolla voi rohkeasti kysyä ja apua saa. Tässä vielä linkki Amalian tuleville kursseille: http://amalianaskartelut.blogspot.fi/p/kurssit.html

6 kommenttia:

 1. Hurjan upea sivu! Kiitokset kehuista ja kommenteista :)

  Oli todella ilo tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli tosi kiva tavata!! Harmi vain, ettei kerenny kunnolla jutella, kun oli vähän tuota tekemistä :)

   Poista
 2. Vau, sivu näyttää upealta! Pistetäänpäs vinkki korvan taakse, jos vaikka joskus etelän reissu ajoittuisi kurssin kanssa samaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tutteli! Ihan ehottomasti suosittelen kursseja:) Musta oli tosi kiva skräppäilä joukolla ja oppia samalla uutta!

   Poista
 3. Ystävyyden ilotulitus! Monikerroksinen sivu ja ystävyys. Hienoja molemmat <3

  VastaaPoista

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)