keskiviikko 10. lokakuuta 2012

9 Things Happy / CSI #40

Oih, mitkä värit on tämän kertaisessa CSI -haasteessa!! Herkut :) Tämä valmistui jo eilen, mutta oli yön yli mietittävä lisäänkö vielä jotain vai annanko olla... En lisännyt.

Oh my, those color's on this weeks CSI challenge!! Delicious :) I actually finished this yesterday, but I had to sleep on it, because I couldn't decide if it needed something more... It didn't.


Haasteessa annetut värit löytyy ja "evidence" -osastolta poimin pisteet ja viivat (taustassa + teipeissä) ja etiketit. Taustaan tein ensin kuviot sabluunalla ja gessolla. Sitten päälle erilaisin sabluunoin eri kuvioita eri väreillä :)

I have used all the color's. From "evidence" I choose dots & stripes (background + tapes) and labels. I used gesso to make few shapes on the background, then used different stencil's with different shapes and different color's :)


Koristeena vain muutama teippi, etiketit ja dymokirjoitukset. Testimonysta valitsin "9 happy things" ja halusin käyttää dymoa tuohon. Keltaisessa lukee "9 things" ja punaisessa "happy". Itse journaling on piilotettu dymojen ja kuvan taakse, mutta siellä ne on, ne 9 asiaa, jotka tekevät minut onnelliseksi.


I added just few stripes of tape, labels and dymo writing. From "testimony" I choose "9 happy things" and the journaling with those happy things is behind the dymo writing and pics.


Olipa tätä lysti tehä :)

It was fun to work on this :)


6 kommenttia:

  1. Wau, mikä tausta! Tykkään kovasti myös noista teipeistä tuolla yläkulmassa. Kiva:)

    VastaaPoista
  2. Ihana kokonaisuus ja mahtavat kerrokset!

    VastaaPoista
  3. Ui, ihanat värit ja tausta! Sapluunointi näyttää niin hyvältä.

    VastaaPoista

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)