keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Maantiekiitäjät - skräppää samoista materiaaleista

Hilpeää huhtikuuta :) Kylläpä aika rientää! Tällä viikolla pääsimme skräppäämään Mileksin kitistä tässä meidän vaihtoringissä, johon kuuluu lisäkseni Mileksi, Jehkotar ja Merkkublogi. Viime viikon tuotoksen Jehkottaren kitistä pääset katsomaan tästä.


Kitti oli taas runsas, niin runsas etten millään saanut kaikkea käytetyksi! Ihania papereita, koristeita ja värimaailma, jota en ole kauheasti käyttänyt. Pinkki inspiroi heti ja tiesin mitä kuvaa haluan käyttää.


Halusin saada taustalle erään efektin, mutta se ei onnistunut niin hyvin kuin olin ajatellut. Ensin levitin gessoa muovikortilla ja kuivuttuaan leimasin tekstiä sekä tein kuviota akryylimaalilla ja sabluunalla. Sitten käytin sabluunaa ja gel mediumia. Ajatus oli, että gel medium kuvio ei päästäisi seuraavan kerroksen märkiä värejä alleen ja sillä tavoin loisi sädekuvion, mutta mutta... Kyllä se sittenkin päästi värit alleen, joten lopputulos ei ollut aivan se mitä halusin.


Ensi viikolla onkin minun kitin vuoro, jännittää mitä muut ovat siitä tehneet :)


Happy April! Time certainly flies! We started last week this scrap exchange with Mileksi, Jehkotar and Merkkublogi. This week we used kit from Mileksi and it was full of beautiful papers and embellishments, so much that I couldn't even use them all :) Next week is my kit's turn, I'm so exited to see what others have created from it :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)