torstai 27. maaliskuuta 2014

Churros - Skissedilla March Sketch

Hei Kaikille! Tänään osallistun Skissedillan maaliskuun luonnoshaasteeseen.

Hello Everybody! Today I participate to Skissedilla's March sketch challenge.


Tausta on vaalennettu gesolla. Käytin sen jälkeen akryylimaalia, sabluunaa ja aaltopahvin palasta. Lisäksi leimasin ja piirtelin lyijykynällä. Roiskeita, lankaa, pari koristetta, kuva, otsikko ja leiska oli valmis :)

I lighted up that background with gesso. On top of that I used acrylic paint, stencil and a piece of crinkled cardboard. I also used stamp and doodled with a pencil. Some splatter, thread, few embellishments, photo, title and the layout was done :)


Pelkäsin ensin, että taustapaperi on aivan liian tumma, mutta kyllä se nyt mun silmään näyttää toimivan. Kuva on otettu Espanjasta. Söimme yhtenä aamuna paikallisen aamupalan, eli churrot. Ne ovat uppopaistettua taikinaa, joka dipataan kuumaan suklaakastikkeeseen, nam! Tarinani kertoo, että jos söisin joka aamu tälläisen aamupalan, niin pian oisin 100 tonnin keijukainen :)

I was scared that the background paper was way too dark at first, but I works for me now. Photo is taken in Spain. One morning we ate local breakfast, churros. It is deep fried dough and you dip it into hot chocolate sauce, yum! My journaling says, that if I would eat churros every morning I would soon been a 100 tons fairy :)


Tulkaa mukaan haasteeseen ja ihanaa illan jatkoa <3

Come join me in the challenge and have a wonderful evening <3

4 kommenttia:

 1. Ihanan suklaisen värinen :)

  Pitäisikin löytää aikaa skräpätä. Kaipaan sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelsson :) Hommiin vaan, tiiät miten ihanaa se on!!

   Poista
 2. I really love this layout!!! What a great background and gorgeous details. thank you for joining us at Skissedilla. Love Brit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You for your lovely words Brit <3

   Poista

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)