torstai 9. tammikuuta 2014

Hello - little artsy card


Tiedäthän tunteen, kun tajuaa, että nyt tarvitaan kortti! Ja äkkiä! Tämä pikku-kortti syntyi todellakin alle kymmenessä minuutissa :) Leimasin ensin mustalla archival inkillä tuon kakkupaperikuvan, siihen päälle käytin paksua gel mediumia sabluunan läpi. Ja sabluunasta jäi sinistä väriä geeliin, vaikka luulin sen olevan puhdas. Sitten suihkaisin suihketta ja lisäsin kakkupaperin, pari palaa teippiä, lankaa, lumihiutaleen ja napin.

You know the feeling when you realize that you need a card! And fast! This little card was born literally under ten minutes :) I stamped that doily with archival ink, then added heavy gel medium thru stencil. I thought that the stencil was clean, but it wasn't, so some blue was added. Then I sprayed some mist and added doily, few stripes of tape, thread, snowflake and a button.


Siitähän tuli vähän "artsy" :)

And it became a little bit "artsy" :)

4 kommenttia:

 1. Siitähän tuli kaunis! Sapluunat kannattaa selvästi jättää vähän likaisiksi, sinisen häivähdys on juuri sopiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mitään en tästä eespäin enää pese :) I'm a dirty girl!! Ja kiitos :)

   Poista
 2. Tää on tosi hieno. Mulla jää aina kaikki pesemättä, pyyhkäisen vauvan peppupyyhkeellä (jos muistan), olohuoneen nurkasta on muka liian pitkä matka keittiöön pesemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! :) joo, matka on pitkä ja kivinen, niin miten sitä nyt sitten mitään pesemään ;) Mullaki nuo pyyhkeet käytössä, mutta parempi on jättää pesemättä, niin tulee kivoja yllätyksiä!

   Poista

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)