maanantai 20. tammikuuta 2014

december daily - the beginning

Näytin teille jo aikaisemmin minun December Dailyni kannen ja pari ensimmäistä sivua. Albumi on ollut jo jonkin aikaa valmis, mutta mun piti ottaa siihen vähän etäisyyttä ennen kuin sain sen kuvattua. Oli nimittäin todella työläs albumi! Juuri nyt tuntuu, että tänä vuonna en tämmöistä tee, mut never say never :)

I showed you earlier my December Daily cover and few of the first pages. The album has been done for a while now, but I needed to take some distance from it before I took pictures of it. I mean this was a lot of work! Right now I feel that I'm not going to do this again this year, but never say never :)Albumini nimi on "Not your average December daily". Tämä siksi, ettei se sisällä mitään perinteikästä joulumeininkiä. Ei ole pipareita, koristeluita, torttuja tai kynttilöitä. Se oli semmonen joulukuu mulla :)

The name of the album is "Not your average December daily". This is because it doesn't have anything traditional Christmas happening in it. No gingerbread cookies, no decorations, no "joulutorttu's" or candles. That was my December this time :)

Tässä oli nyt päivät 1.-12. ja myöhemmin tällä viikolla jatketaan. Oikein hyvää maanantaita :)

This was days 1.-12. and later this week we will continue. Have a great Monday :)

6 kommenttia:

 1. Oi kun näyttää ihanalle! Rajattu värimaailma toimii ja muutenkin semmoista kivaa rouheutta tässä!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tyyli, tulee mieleen Sodalicious-blogin jotkut työt. Voimakkaat värit musta ja punainen korostaa kivasti noita vaaleampia sivuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Tämä albumi onkin tehty Sodaliciouksen DD -kitistä, joten sieltä löytyy yhteys :)

   Poista
 3. Tosi kivalta näyttää! Sun tyyli on kyllä niin ihana! Itselläni on vielä DD-albumi puolessa välissä, saa nähdä valmistuuko koskaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera! Valmistuu varmasti, vähän otat ensin etäisyyttä ja sit vaan päätät tehdä valmiiksi! Kyllä mullakin tuntu muutaman kerran siltä, että ei tuu ikinä valmista :)

   Poista

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)