perjantai 27. joulukuuta 2013

Samat materiaalit #3 - Roosa

Tein joululahjaksi mini-albumin mun "koira-siskosta" Roosasta. Ollaan Roosan kanssa tunnettu siitä asti, kun se oli pieni ja Roosa oikeasti luulee mua koiraksi :)


Tähän albumiin käytin Paperilla -lehden kolmannen haasteen kitin. Kannessa ei tosin ole mitään siitä kitistä, vaan pahvi, johon levitin ensin gessoa, leimailin parilla leimasimella ja suihkautin sabluunan läpi suihketta. Lisäksi niittasin naurua kahteen reunaan ja lisäsin napin narulla, jolla albumin saa kiinni.


Tein albumin korttipohjiin, joihin liimasin sivut kiinni. Jokaiseen sivuun on käytetty kohopastaa sabluunan läpi, ompeluita, leimasimia ja roiskeita. Käytin yhden paperin molemmat puolet per aukeama. Halusin käyttää kaikkia papereita, koska ne olivat mulle hieman haastavia. En olisi itse varmaan koskaan hankkinut juuri näitä papereita. Sehän näissä haasteissa onkin kivaa, että tulee tehtyä tai käytettyä erilaisia juttuja, haastetta haastetta :)


Kaikki koristeet on myös tuosta kitistä, lukuunottamatta lankaa. Lyhyet kuvatekstit on kirjoitettu vanhalla kirjoituskoneelta, jonka sain ukilta syksyltä. Ehkäpäs sen myötä alkaa munkin töihin ilmestymään lisää tarinointia.


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille <3

2 kommenttia:

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)