keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Samat materiaalit #2 - matkusta

Jos rakastat tehdä jotain, ota sille tekemiselle aikaa!! Mulla on juuri nyt sellainen olo, että mitään ei ehi tekemään ja sitten kun ehtisi, niin ei jaksa. Rakastan syksyä, kynttilöitä ja tihkusadetta, mutta pakko varmaan myöntää, että kyllä se pimeys syö energiaa. Työt, koulu, keskeneräiset projektit, huoh... Tämänkin tekeminen jäi viime metreille, mutta ah, minkä energiavirtauksen tämän tekeminen toi tulleessaan. Huominen ei enää tunnu niin pahalta!!

Eli Paperilla -lehden blogin toinen haaste! Samat materiaalit sai taas tilata 10 eurolla ja tykkäsin kitistä todella paljon!


Tällä kertaa päätin, että vain taustaan voi käyttää kitin ulkopuolelta tarvikkeita. Olen ensin laittanut taustaan maalarinteippiä ja gessoa, muovikortilla levittäen. Sitten käytin ecoline -vesivärejä, vihreää ja oranssia. Levitin väriä märällä siveltimellä ja tuputin ylimääräiset pois kangaspalalla. Sitten päälle kahta erilaista teippiä. Seuraavaksi otin modeling pastea jota levitin sabluunan läpi kolmeen kohtaan. Pastan kuivuttua suihkautin dylusions -suihketta, jota taas levitin märällä siveltimellä ja tuputtelin kangaspalalla. Viimeiseksi leimasin kahdella leimalla ja roiskin kolmea eri väriä päälle.


Halusin paljon kerroksia ja tällä kertaa ajatus tuntui toteutuvan haluamallani tavalla, jee! Kuva on Thaimaan matkalta 2006, eli aika kauan sitten. Kitissä tuli mukana sivu karttaa ja arvatkaa mikä sattuma että juuri mulle tuli tuo Thaimaan kartta!! Olisin halunnut koko maan näkyviin, mutta huomasin tämän hauskan sattuman vasta kun olin taustan tehnyt, enkä halunnut koko taustaa peittää. Eli nyt Thaimaa näkyy vain osittain, ei haittaa :) Jatkoin otsikkoa vielä sanalla "enemmän", jotta muistaisin matkustaa enemmän!!


Vielä on muutama päivä aikaa osallistua, joten skräppäämään siitä :)

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana sivu! Hyvä oivallus, että siitä kartasta näkyy Thaimaa ainakin osittain. Tykkään tyylistäsi tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera! Ja samoin, sulla on ihana tyyli :)

   Poista
 2. Upea sivu, tykkään tosi paljon kaikesta kerroksellisuudesta ja kuva on hauska!

  VastaaPoista

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)