keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Samat materiaalit - rollo

Marraskuussa ilmestyy uusi verkkolehti paperiaskartelijoille, olette sen jo varmaankin bonganneet :) Nimittäin Paperilla -lehti ja mie odotan innolla jo ensimmäisen lehden ilmestymistä. On meinaan sen verran lahjakas tiimi tuota lehteä kokoamassa, että sen täytyy olla upea!

Lisäksi lehden tiimi pitää aktiivisesti yllä blogia, jossa julkaistiin ensimmäinen haaste. Haaste on käyttää samoja materiaaleja ja luoda niistä mielensä mukaan. Haastetta varten pystyi ostamaan 10€ arvoisen kitin, joka sujahti nopeasti postiluukusta sisään. Papereita oli sen verran monta, että halusin tehdä pienen mini-albumin.


Kitissä tulleiden tarvikkeiden lisäksi annoin itselleni luvan valita vain 5 lisä-elementtiä. Valitsin yhden leimasimen, joka sattui olemaan Smash -päivämääräleimasin + muste, eli sain enemmän vaihtoehtoja. Lisäksi valitsin valkoisen Distress Stainin, lyijykynän, yhden teipin ja kuplamuovin. En laskenut tähän mukaan narua, jolla sidoin albumin enkä myöskään kynää, jolla kirjoitin vähän tarinointia. Ai niin, enkä kannen otsikon kirjaimia... Ei sole niin justiinsa :)


Albumi on mielestäni tavallaan hauska, mutta en sitten kuitenkaan pidä tuosta tarinoinnista, olisi pitänyt jemmata jorinat sivujen sisään. Jätin sitä varten taskut sivujen väliin, mutta käytin jo kaikki paperit. Paitsi kirjan aukeamaa, koska siinä on mieletön, iso kuva, josta haluan tehdä jotain art journal tyyppistä :)

Tässä vielä kitti, josta tämä albumi on tehty:6 kommenttia:

  1. Hieno...miten tulostat noi kuvat kirjoja varten ja onko joku erikoinen paperi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Uukka! Mulla on tuommoinen tavallinen printteri, ei siis ole tarkoitettu pelkästään valokuvatulostukseen, joten välillä on aikamoista taistelua tuo tulostus. Tulostan 10x15 kokoiselle glossy -kuvapaperille. Merkkejä ja vaihtoehtoja on paljon. Pieniksi kuvat saan siten, että tulostusasetuksissa valitsen esim. 4 kuvaa paperille, niin se pienentää automaattisesti kuvan neljännesosan kokoiseksi. Saako tästä nyt mitään selvää? :)

      Poista

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)