tiistai 8. tammikuuta 2013

Ju-mis-sa / Stuck

Mie oon jumissa!! Tämän kanssa:

I'm stuck!! With this:


Tämän pohjan on inspiroinnut Ingvild Bolme, hän on huippu-taitava artisti! Bongasin hänen blogistaan hienon "make-your-own-shabby-chic-background" -tutoriaalin, jota päätin lähteä toteuttamaan. Tässä mua kiehtoi nimenomaan tuo pohjan työstö. Noh, nyt kun tuo pohja on "valmis", niin mie jäin jumiin... Mielestäni se tarvii vielä jotain, mutta en tiedä mitä. Leiska on lojunnut työpöydällä jo viikkoja ja joka päivä se mun mieltä painaa :)

This background is inspired by Ingvild Bolme, she is really talented artist! I found this great "make-your-own-shabby-chic-background" -tutorial from her blog and decided to try this myself. I was fascinated particularly with the work on the background. Well, now that I have it "done", I'm stuck... I think it needs something more, but can't really decide what. This has been sailing on my desk for weeks now and I'm bothered by it :)


Tässä olen asetellut kuvan ja joitain koristeita leiskaan. Nuo valkoiset kukat pitää vielä ainakin värjätä ja haluaisin paljon lisää koristeita leiskaan. Mutta mie jumitan!!

In this photo I have put the photo and some embellishments on the background. Those white flowers I need to stain at least and I would like to much more embellishment on the layout. But I'm stuck!!

Mitä te teette, kun jumitatte? Tai jumitatteko koskaan? Mitä leiskalle tapahtuu, meneekö se piiloon? Jääkö pöydälle lojumaan? Meneekö suoraan roskiin? Jääkö vaivaamaan? Vai onko pakko pusertaa loppuun, vaikka tuntuukin huonolta?

Olisi kiva kuulla mitä teille muille tapahtuu, kun jumittaa :)

What do you do when you're stuck? Or do you ever get stuck? What happens to the layout, do you hide it somewhere? Does it stay on the desk? Will it go to trash? Does it bother you? Or do you just have to finnish it, even if it feels bad?

It would be nice to hear what do you do when you're stuck :)

6 kommenttia:

 1. Harmi kun jumittaa! Itse yleensä jätän jumisivut piiloon lepäämään ja teen muita askarteluja. Jonkin ajan kuluttua on helpompi nähdä, mitä sivu kaipaisi. Väkisin puristaminen tuntuisi surulliselta, kun kyseessä on kuitenkin iloa tuova harrastus. Kyllä se siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä! Leiskan laitoin odottamaan, että saan vähän etäisyyttä siihen:) Kiitos, kun vastasit :)

   Poista
 2. Minä olen kieltänyt itseltäni jumittamisen ja liian pähkimisen.
  Jos joku ei miellytä -> seuraava!
  Jos joku on oikein hankala ja epämiellyttävä -> sytykettä!
  Kaikille tälläinen ei sovi, mutta omassa päivätyössäni on sen verran paljon haastetta ja itsensä ylittämistä, että harrastuksesta täytyy saada positiivista mieltä. Kauniita asioita ja mielihyvää :)
  Joskus on käynyt niinkin, että kun leiska ei ole inspiroinut ja olen hillonnut sen sivuun, niin löydän x-ajan päästä sen ja sitten se onkin ihku ja loistava. Silloin on saattanut tulla jo paljon uusia koristeita yms. yhdisteltäviä papereita, niin jo maistuu taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailtavan määrätietosta toimintaa!! Se on ihan totta, kauniita asioita ja mielihyvää! Kiitos kun vastasit :)

   Poista
 3. Mä en yleensä jumita, joko teen vaan hieman epätyydyttävän leiskan ja ajattelen tekeväni ensi kerralla paremman tai sitten jätän tekemäni pohjan lojumaan lukuisiin paperipinoihini ja jatkan sitä "joskus".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava tyyli!! Täytyy itekki alkaa opettelemaan päästämään irti ajoissa. Kiitos kun vastasit :)

   Poista

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)