sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Sisters / Skissedilla

Nyt se sitten vihdoin tapahtuu! Eli ensimmäinen inspiroituminen, ensimmäinen julkaistu leiska ja ensimmäinen osallistuminen haasteeseen :) Kunnian tästä kaikesta saa Skissedillan haaste #174.

My first ever layout for challenge, credit goes to Skissedilla Sketch #174.

Ja tältä se sitten näyttää:


Tätä ihanaa kuviopaperia vaalensin valkoisella akryylimaalilla ja sitten tietenkin piti leikkiä pikku-pikku sumuttimella, eli valumia ja roiskeita. Valokuvan päällä olevan sydämmen päälystin vanhan kirjan sivuilla tehden suikaleita ja liimailemalla ne lomittain. Sen jälkeen leimasin tekstileimasimella päälle. Oikealla alhaalla olevat ympyrät on maalattu akryylimaalilla ja käytetty samaa leimasinta kuin sydämessäkin. Sitten papereita ja verkkonauhaa, vähän teippejä, kirjaintarroja, siirtokuvia, puolihelmiä sekä kuvioleikkurilla leikattuja perhosia.

I used some paints for the background. The heart on top of the picture is covered with stripes made from old book pages. Once dried I stamped it with text stamp. Also used in this layout papers, net-ribbon, tapes, letter stickers, rub-on's, half pearls and butterfly squeeze punch.


Tämä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten journaling jäi kokonaan pois. Kirjoitin sen jo kertaalleen, mutta ei näyttänyt tässä toimivan. Olipa muuten onni, että teksti lähti (melkein) pyyhkimällä pois!! Kirjoitin sen nimittäin suoraan taustapaperiin maalatulle osiolle ja ajattelin, että siinä se nyt on ja millä sitä peittämään. Otin siveltimeen lisää maalia ja aloin maalata päälle, kun teksti muuttui musteeksi. Tämän tajuttuani otin märän luutun ja pyyhin koko komeuden pois. Tämä pitää laittaa korvan taakse!

The picture tells more than a thousand words, so that's why there's no journaling.

Tykkään kyllä :)

17 kommenttia:

 1. This is so beautiful! What a fabulous take on the sketch! Thanks for joining me and the Skissedilla fun this week :) - Ashli

  VastaaPoista
 2. Kannatti inspiroitua, aivan mahtavan ihana sivu!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maikko ja Jeppula! Oli kyllä todella kiva tehdä tätä sivua ja sormet syyhyää jo seuraavan haasteen kimppuun :)

  VastaaPoista
 4. Upea sivu! Ei muuta kuin uudestaan vaan inspiroitumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, kyllä täällä inspiroidutaan!

   Poista
 5. Oh such a pretty page!!! Love the background paper, all the bits used, and the sweet photo! Thanks for playing this week at Skissedilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh thank You :) And thanks for the great sketch!!

   Poista
 6. No wau! Eka julkaistu leiska ja heti voitto! Aivan mahtavaa!! :D

  VastaaPoista
 7. Juuri tulin myös onnittelemaan! Ihan huippua! Suuret onnittelut!

  VastaaPoista
 8. Kannattipa osallistua haasteeseen, voitto kun tuli! Mahtavaa! Kyllä sen ansaitsit, sivu on mitä kaunein ja taidokkain :)!

  VastaaPoista
 9. Emmo, Riikka ja Lintsi: Siis kiitos ja mie oon täällä ihan puulla päähän lyöty, en voi uskoa, että voitin. Mukana oli niin paljon niin mahtavia töitä, että sanattomaksi vetää... Ja samalla rohkasee jatkamaan:)

  VastaaPoista
 10. Ihana sivu, tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)