torstai 13. syyskuuta 2012

Salud / CSI #36

En tehnyt tätä leiskaa tätä haastetta varten, en tehnyt tätä leiskaa mitään varten. Tämä sai alkunsa kokeilusta, että miten käy kun käyttää aakossabluunaa gesson kanssa. Valitsin paperin, mistä en oikein pitänyt ja aloin leikkimään. Mitä pidemmälle pääsin, niin tajusin, että tämänhän osuu tuon CSI haaste #36:n raameihin:


Kun "gesso-kirjaimet" olivat kuivuneet, leimasin tekstileimasimella päälle. Sitten muisteita ja maalia sikin sokin, viimeiseksi maskilla kellotaulu. Kaikki haasteessa vaadittavat värit löytyy, en niitä nyt erittele ja sketch on myös haasteen mukainen. Evidence osastolta käytin verkkoa, kirjaimia koristeena, sumutetta, kävisikö lanka kuidusta (?), sävy sävyyn ja erillään olevat asiat (pisarat ja renkaat).

This is my take on the CSI Case File #36. At the background I used letter's, made them with gesso and stamped on them. Then used mist's and ink's. All color's are there and I used the sketch too. From evidence you will find mesh, use letters as embellishments, misting, fibers, tone on tone and elements that float across the page (drops of mist).


Ihana rosetti on Paperiliittimen Riikan sekä Emmon inspiroima :) Täytyy tehdä noita lisää, niin ovat ihania (ja kovatöisiä)...


Testimonysta valitsin tuon akrostikon ja meinasin joutua pulaan! Mutta pähkäilyn jälkeen löytyi sopivat sanat ja tuosta tuli mun mielestä ihan hauska :)

Sometimes
After
Labour
Use
Drinks

Olimme työmatkalla Kuubassa ja tämä kuva on sitten otettu töiden jälkeen. Otsikko siis tahtoo sanoa "joskus kovan työn jälkeen ota drinkki" :)

From testimony I chose acrostic.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Ja huomasin juuri, että "skräpistin" sulta nuo yläkulman valumat :)

      Poista
  2. Aiva upea kokonaisuus! Taustalla olevat gessokirjaimet ja valuttelut ovat hienoja...niin kuin rosetti ym koristeet :)

    VastaaPoista

Kiitän käynnistä, kumarran kommentista:)